~才 TRANSPORTUS - Egy Zsupszkulcs Harry Potter Vil墔墎a! Pottermore, Warner Bros. Studio Tours, HP Park, My Hogwarts ~才
Harry Potter

http://images6.fanpop.com/image/photos/32300000/The-Golden-Trio-3-harry-ron-and-hermione-32308193-500-550.png

A Harry Potter 廥 a Hal嫮 Erekly嶯 2. m嫫 kaphat DVD 廥 Bluray v嫮tozatokban is. Ha m嶲 nincs meg, szerezd be most! Az utols Potter film m幨t嫕 nevezhet a legjobbnak a sz廨i墎an, s ezt rem幨jk a d璪嫢ad g嫮嫜 szezonj墎an is visszakapjuk majd. Emellett j饘鰎e nyitja meg kapuit a Warner Bros. stdi tr壾, valamint hamarosan mindenki sz嫥嫫a el廨het lesz a Pottermore is. S ha ez nem lenne el嶲, kedvenc HP szt嫫jaink tov墎b f幯yesednek odafent, s sorra kerlnek jabb 廥 jabb filmjeik a mozikba rajong鏙k el. Harry Potter 顤闥 - am璲 a rajong鏦 is gy szeretn幧!

 
鈥v

鈥v a Transportus.gp-n! Fawkes vagyok, a szerkeszt: minden HP fant szeretettel v嫫ok, ugyanis ez az oldal a m幨t嫕 n廧szer J.K.Rowling h甏es k飆eteivel 廥 annak film feldolgoz嫳aival, a Harry Potter heptal鏬i嫛al foglalkozik. Napi frissek, rengeteg modul 廥 廨dekess嶲 v嫫 r墂, gyhogy 廨demes n嶭a feln憴ned. Ne feledd: Transportus! - Egy zsupszkulcs Harry Potter vil墔墎a!

 
Tartalom

牚y gondolom tartalmas oldalam van, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs m嫫 mit b鰉癃enem. Rengeteg modult, gyjtem幯yt, lexikont 廥 mi egy嶵 m嫳t tal嫮tok itt, 廥 persze az oldalnak egy saj嫢 Gallery-je is van, melybe szint幯 廨demes n嶭a ben憴ni! Arr鏊 nem is besz幨ve, hogy (szinte) naponta olvashattok frisseket, h甏eket Harry Potter vil墔墎鏊. 牚yhogy szerintem 廨demes egy kicsit k顤ln憴ni a Transportuson!

 
Adatok

Az oldal c璥e Transportus.gp, aminek t幦奫a a Harry Potter sorozat. Ez a 2. komolyabb weblapom, az els a GoToVar嫙sVil墔.gp volt, mely szint幯 a Harry Potterrel foglalkozott 廥 mely ma a Transportus.gp k廧gal廨i奫ak幯t funkcion嫮. Az oldal 2009.04.05-幯 j飆t l彋re, de csak egy h鏮appal k廥騸b, 2009.05.05-幯 t嫫ta ki kapuit. Sokan 甏j嫜 azt, hogy a z嫫嫳t nem tervezik. 圢 se tervezem, de 幯 azt mondom, hogy addig lesz nyitva az oldal, am璲 van ak嫫 csak egy igazi HP fan a vil墔on, akit m嶲 廨dekelnek a vil墔嫛al kapcsolatos h甏ek!

 
Facebook


 
NeFeledd G闣b

Harry Potter 廥 a B闤csek K饘e
teljesen illusztr嫮t kiad嫳 Jim Kayt鯷

2015. okt鏏er 06.


Harry Potter 廥 a Titkok Kamr奫a
teljesen illusztr嫮t kiad嫳 Jim Kayt鯷

2016. okt鏏er 4.


J.K. Rowling, David Yates
Legend嫳 翼latok 廥 Megfigyel廥k

2016. november 18.


J.K. Rowling, David Yates
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

2018. november 16.

 

 
Szavazz!
Lehet鯷eg csak egyszer nyomd meg a gombot, hogy t幯yleges adatokat kapjak!
Ha lenne egy napod haszn嫮ni az al墎biak k驆l mit v嫮asztan嫮?

Teszlek Sveg
Edevis tkre
Volt-nincs szekr幯y
l嫢hatatlann嫢憝 k鞿eny
霵olt
Tzvill嫥
Nefeleddg闣b
aranycikesz
var嫙sl鏀akk
Hermione elvar嫙solt t嫳k奫a
Szavaz嫳 嫮l嫳a
Lez嫫t szavaz嫳ok
 
Countdown
 
Extr嫜


 
M嫳ik oldalaim 
HP FAN

L廧j be Te is a HP fanok k驆! Ha szereted a HP t顤t幯et彋 廥 filmjei sz璯廥zeit, vagy b嫫mit ami a HP-val kapcsolatos, akkor legy幨 Te is tagja a HP-t szeret鰈 klubj嫕ak. Nem kell, hogy legyen oldalad, ha csak l嫢ogat vagy, akkor is l廧j be!! De ha van oldalad, akkor a regisztr塶i ut嫕 tedd ki valamelyik t墎l嫢 (nem k飆elez), hogy mindenki tudja R鏊ad, hogy Te egy HP FAN vagy! :)) TOV矯B...

 
My Button and Ikon

           

 
J.K.Rowling

J.K. Rowling

 

Adatok:

 • n憝: Joanne (Kathleen) Rowling
 • becen憝: Jo, JKR
 • nem: n
 • nemzetis嶲: angol
 • szlet廥i id: 1965. jlius 31.
 • horoszk鏕: oroszl嫕
 • n憝nap: jnius 23.
 • szlet廥i hely: Anglia - Chipping Sodbury (Bristol mellett)
 • haj: sz鰈e
 • szem: k幧
 • magass墔: 165 cm
 • anyja: Anne Rowling
 • apja: Peter Rowling
 • testv廨e: Diana Rowling
 • foglalkoz嫳a: kor墎ban tan嫫, majd reg幯y甏
 • csal墂i 嫮lapot: f廨jezett, 3 gyerekes anyuka
 • f廨je: Neil Murray
 • gyerekei: Jessica Rowling Arantes (1993), David Gordon Rowling Murray (2003), Mackenzie Jean Rowling Murray (2005)
 • k霵yvei: Harry Potter and the Philosopher's Stone (1997), Harry Potter and the Chamber of Secrets (1998), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (1999), Harry Potter and the Goblet of Fire (2000),  Quidditch Through The Ages (2001), Fantastic Beasts and Where to Find Them (2001), Harry Potter and the Order of the Phoenix (2003), Harry Potter and the Half Blood Prince (2005), Harry Potter and the Deathly Hallows (2007), The Tales of Beedle the Bard (2008)

A Bristol melletti Chipping Sodburyben szletett.

4 憝es kor墎an Winterbourne-be (Bristol el鰉嫫os墎a, n嶭嫕y kilom彋erre r嶲i lakhelykt鯷) k闤t驆tek. Itt a szomsz嶮ban lakott k彋 testv廨 (egy kisfi 廥 egy kisl嫕y), akiknek a vezet幧neve Potter volt, ez akkor annyira tetszett az 甏鏮鰒ek, hogy sosem felejtette el. A saj嫢 nev彋 viszont nem szerette, mert mindig csfolt嫜 (a Rowling 廥 a Rolling 飉szecseng廥e miatt).

Im墂ta a fantasztikus t顤t幯eteket, melyeket 嶮esapja olvasott fel neki vagy amit maga olvasott. Kedvencei voltak: Kenneth Grahame: The Wind in the Willows (Magyarorsz墔on a B幧av嫫i uras墔 c. film), C. S. Lewis: The Chronicles of Narnia (film: Walt Disney Studios, 2005. kar塶sony), de legkedvesebb k霵yve az al墎bi h嫫om volt:

 • Elizabeth Goudge: The Little White Horse,
 • Paul Gallico: Manxmouse,
 • Clement Freud: Grimble.

M嫫 kiskor墎an t顤t幯eteket mes幨t k彋 憝vel fiatalabb hg嫕ak. Els t顤t幯et彋, mely egy Nyl nev nylr鏊 sz鏊, amelyben szerepelt egy nagy m嶭ecske, akit Ms. M嶭ecsk幯ek h癉tak, mind飉sze 飆- vagy hat憝es kor墎an 甏ta.

A szlei igazi londoniak voltak, 廥 mindig az volt az 嫮muk, hogy vid幧en lakhassanak. 9 憝es kor墎an Tutshillbe (Wales, kis falu Chepstow mellett) k闤t驆tek. Nagyon boldogok voltak testv廨憝el, hogy a t墔as mez鰈霵 vagy a Wye foly partj嫕 j嫢szhattak. Az 嫮tal嫕os iskola azonban r嶲i 廥 kicsi volt, a tan嫫 pedig szigor.

A k驆廧iskol墎an a kedvenc tant嫫gya az angol volt, viszont a torna鏎嫜at nem szerette (egyszer el is t顤t a karja). A kedvenc elfoglalts墔a volt, hogy az eb嶮sznetben bar嫢ainak 廥 oszt嫮yt嫫sainak folytat嫳os t顤t幯eteket mes幨t.

Tanulm嫕yait 1983-ban a kiv嫮 廥 vil墔h甏 Exeter Egyetemen (D幨-Anglia) folytatta, ahol franci嫢klasszika-filol鏬i嫢 hallgatott. Ek驆ben egy 憝ig P嫫izsban is tanult. Szlei meg voltak gy鶝髇ve, hogy csod嫮atos karriert fog befutni k彋nyelv titk嫫n鰈幯t. Tanulm嫕yai befejez廥e ut嫕 Londonba ment, az Amnesty Internationaln幨 helyezkedett el mint titk嫫n, ahol Afrika francia nyelv r廥z幯ek emberi jogi probl幦壾val foglalkozott. A legjobban azt szerette az irodai munk墎an, hogy amikor nem figyelt r senki, t顤t幯eteket g廧elhetett a sz嫥癃鏬廧嶵e.

1990 nyar嫕 sokat utazott a Manchesterb鯷 Londonba tart vonaton, 廥 ekkor fogalmaz鏚ott meg benne az 飆let egy fir鏊, aki var嫙sl, de nem tud r鏊a, 廥 var嫙sl鏙skol墎a fog j嫫ni. Az eg廥z t顤t幯et krist嫮ytiszt嫕 megszletett a fej嶵en. Mikor n嶲y 鏎嫛al k廥騸b lesz嫮lt a vonatr鏊 a King's Cross P嫮yaudvaron, m嫫 t鐽b karaktert 廥 helysz璯t is kital嫮t. A t顤t幯eten az eb嶮idej嶵en dolgozott, pubokban 廥 k嫛嶭嫙akban. K驆ben r饘id t顤t幯eteket 廥 k彋 m壾g kiadatlan feln鰗teknek sz鏊 novell嫢 is 甏t, de ideje nagy r廥z嶵en a Harry Potter-t顤t幯etekkel foglalkozott.

1991-ben kil廧ett munkahely廨鯷, 廥 Port鏏a (Portug嫮ia) k闤t驆飆t, ahol angolt tan癃ott. Szeretett tan癃ani, annak ellen廨e, hogy a di嫜jai „Rolling Stone"-nak sz鏊癃ott嫜. D幨ut嫕onk幯t 廥 este tan癃ott, 璲y d幨el鰗t jutott ideje az 甏嫳ra, 廥 folytathatta a var嫙sl鏹i t顤t幯et彋.

1992. okt鏏er 16-嫕 f廨jhez ment Jorge Aranteshez, aki a hadseregben szolg嫮t (k廥騸b egy t憝幯幨 dolgozott), 廥 1993. jlius 27-幯 megszletett l嫕yuk, Jessica Rowling Arantes. F廨j彋鯷 azonban hamarosan elv嫮t 廥 ezt k饘et髊n neh憴 k顤lm幯yek k驆飆t teng髇飆t. Nem sokkal k廥騸b csecsem kisl嫕y嫛al 廥 b鰎霵dj憝el, amely tele volt Harry Potter-feljegyz廥ekkel 廥 -fejezetekkel, visszautazott Angli墎a, ahova 1994 kar塶sony嫕 廨kezett meg. Sk鏂i墎a, Edinburgh-ba k闤t驆tek, ahol hga, Di is lakott. Tan嫫i 嫮l嫳t szeretett volna kapni, de el鰗te be akarta fejezni k霵yv彋. Hogy ne a nyirkos, ftetlen lak嫳ban legyenek, Rowling l嫕y嫛al eg廥z napj嫢 egy k嫛嶭嫙ban t闤t飆te, itt fejezte be Harry Potter t顤t幯et彋. Neh憴 helyzet嶵en a Sk鏒 Mv廥zeti Tan塶st鏊 k廨t t嫥ogat嫳t, amit meg is kapott, mikor a k霵yv彋 befejezte.

Ezut嫕 nekil嫢ott kiad鏒 keresni, de sorban utas癃ott嫜 el, a t鐽bs嶲 arra hivatkozott, hogy a k霵yv cselekm幯ye miatt nem illik az ifjs墔i irodalom sor墎a, r墑d嫳ul a megsz饘egez廥t 廥 a cselekm幯ysz嫮at is tlzottan bonyolultnak tal嫮t嫜. V嶲l Londonban tal嫮t egy gyn闥飆 (Christopher Little), akinek sikerlt eladnia 1996 augusztus墎an a Harry Potter 廥 a b闤csek k饘e (Harry Potter and the Philosopher's Stone) k憴irat嫢 az angliai Bloomsbury Children's Books kiad鏮ak, kb. 4000 doll嫫os 嫫on.

Rowling franciatan嫫k幯t dolgozott, amikor megtudta, hogy k霵yv彋 ki fogj嫜 adni. Az iskol墎an, ahol tan癃ott, a Rawhide c璥 filmsorozat egyik bet彋dal嫢 (Rolling, rolling, rolling, keep those wagons rolling…) 幯ekelt幧 neki k鏎usban a di嫜ok.

A k霵yv 1997 jnius墎an jelent meg Angli墎an. Az 甏鏮 sok壾g azt gondolta, hogy nem fogj嫜 felfedezni. T憝edett: 1997-ben elnyerte a British Book Awards Children's Book of the Year 廥 a Smarties Book Prize Gold Medal for ages 9–11 d璪akat.

N嶭嫕y h鏮appal k廥騸b a Bologna Children's Book V嫳嫫on, Arthur Levine, a Scholastic Books szerkeszt-igazgat鎩a megv嫳嫫olta az amerikai kiad嫳i jogokat 105 000 doll嫫廨t. Az 甏鏮 ekkor felmondta tan嫫i 嫮l嫳嫢, hogy minden idej彋 a Harry Potter-sorozat 甏嫳嫕ak szentelhesse. Az USA-ban a k霵yv 1998 szeptember嶵en jelent meg Harry Potter and the Sorcerer's Stone c璥en.

2000-ben a Warner Brothers megvette a sorozat filmjogait.

2001. december 26-嫕 h嫙asodott 飉sze m嫳odik f廨j憝el, dr. Neil Murray orvossal, Perthshire-ben. 2003. m嫫cius 23-嫕 megszletett fiuk, David Gordon Rowling Murray. 2005. janu嫫 23.: l嫕yuk, Mackenzie Jean Rowling Murray.

 

D璪ak:

  
 • 1997   Nestl Smarties Book Prize (Gold Award)   (9-11 years category)   Harry Potter and the Philosopher's Stone

 • 1998   British Book Awards Children's Book of the Year   Harry Potter and the Philosopher's Stone

 • 1998   Carnegie Medal   (shortlist)   Harry Potter and the Philosopher's Stone

 • 1998   Children's Book Award   Harry Potter and the Philosopher's Stone

 • 1998   Guardian Children's Fiction Prize   (shortlist)   Harry Potter and the Philosopher's Stone

 • 1998   Nestl Smarties Book Prize (Gold Award)   (9-11 years category)   Harry Potter and the Chamber of Secrets

 • 1998   Primo Centro per la Letteratura Infantile (Italy)   Harry Potter and the Philosopher's Stone

 • 1998   Sheffield Children's Book Award   Harry Potter and the Philosopher's Stone

 • 1998   Whitbread Children's Book of the Year Award   (shortlist)   Harry Potter and the Chamber of Secrets

 • 1998   Young Telegraph Paperback of the Year Award   Harry Potter and the Philosopher's Stone

 • 1999   British Book Awards Children's Book of the Year   Harry Potter and the Chamber of Secrets

 • 1999   Children's Book Award   Harry Potter and the Chamber of Secrets

 • 1999   Guardian Children's Fiction Prize   (shortlist)   Harry Potter and the Chamber of Secrets

 • 1999   Nestl Smarties Book Prize (Gold Award)   (9-11 years category)   Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

 • 1999   Prix Sorciere (France)   Harry Potter and the Philosopher's Stone

 • 1999   Scottish Arts Council Children's Book of the Year Award   Harry Potter and the Chamber of Secrets

 • 1999   Sheffield Children's Book of the Year Award   (shortlist)   Harry Potter and the Chamber of Secrets

 • 1999   Whitbread Children's Book Award   Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

 • 2000   Carnegie Medal   (shortlist)   Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

 • 2000   Children's Book Award   (shortlist)   Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

 • 2000   Guardian Children's Fiction Prize   (shortlist)   Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

 • 2000   Sheffield Children's Book of the Year Award   (shortlist)   Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

 • 2001   Children's Book Award   (shortlist)   Harry Potter and the Goblet of Fire

 • 2003   British Book Awards Book of the Year   (shortlist)   Harry Potter and the Order of the Phoenix

 • 2003   WH Smith People's Choice Award   Harry Potter and the Order of the Phoenix

 • 2006   British Book Awards Book of the Year   Harry Potter and the Half-Blood Prince

 • 2006   Royal Mail Award for Scottish Children's Books   (best book for readers aged 8-12 years)   Harry Potter and the Half-Blood Prince

 • 2008   Booksellers Association Independent Booksellers' Book Prize   (shortlist)   Harry Potter and the Deathly Hallows

 • 2008   British Book Awards Lifetime Achievement Award

 • 2008   Edinburgh Award

 • 2008   South Bank Show Outstanding Achievement in the Arts Award

 • 2009   Chevalier de la L嶲ion d'Honneur (France)

 

宁dekess嶲ek:

 • A sorozat m嫫 kital嫮嫳akor is h彋k飆etesre volt tervezve.
 • Portug嫮i墎a 廨kez廥幯ek els het嶵en 甏ta meg kedvenc fejezet彋, az Edevis tkre c璥t (Harry Potter 廥 a b闤csek k饘e).
 • A k霵yvre az廨t kerlt a J. K. Rowling n憝, mert a kiad nem volt biztos benne, hogy egy n鬑 甏 k霵yv彋 a fik el akarj嫜 olvasni.
 • Teljes neve val鎩墎an csak Joanne Rowling – a Kathleent, nagyanyja nev彋 csak az廨t illesztette be, hogy a kiad k彋 kezd騸ett tehessen a c璥lapra a szerz val鏚i keresztneve helyett.
 • 匜ete legszebb pillanat嫕ak azt tartja, mikor megtudta, hogy a k霵yve meg fog jelenni.
 • A dsgazdag 廥 vil墔h甏es asszony rendk癉l visszahz鏚 幨etet 幨, szinte alig ad interjt, mag嫕幨ete tabunak sz嫥癃. Azonban nem felejtette el, hogy honnan indult. Rengeteget adakozik, 廥 p幨d嫠l az 飆鐰ik r廥z megjelen廥ekor a hajl幧talanok seg癃s嶲廨e sietett Eur鏕a n幦et ajk orsz墔aiban. Kiz嫫鏊agos jogot adott mintegy hsz, N幦etorsz墔ban, Ausztri墎anSv奫cban kaphat, hajl幧talanok 嫮tal 嫫us癃ott "aszfaltlapnak", hogy a k霵yv els fejezet彋 k彋 h彋tel a k飆et hivatalos megjelen廥e el鰗t a lapokban k驆闤hess幧. A 6. k飆et els fejezete Magyarorsz墔on is a Fed幨 N幨kl c璥 lapban jelent meg el鰆z顤.
 • A World's Richest 2004 list嫢 飉sze嫮l癃 magazin az 憝 legnagyobb szenz塶i鎩嫕ak tekinti, hogy 2004-ben J. K. Rowling, a Harry Potter-k霵yvek szerz鰋e is bel廧ett a milli嫫dosok klubj墎a. Igaz, hogy az 甏鏮鰒ek mind飉sze az 552. helyet sikerlt elcs甑nie egymilli嫫d doll嫫ra saccolt vagyon嫛al, 嫥 ezt is sikernek k霵yvelheti el, hiszen sokakkal ellent彋ben nem egy v嫮lalat 幨幯 sikerlt meggazdagodnia, 廥 nem is 顤闥闤t. S鰗, az els, aki k霵yv甏嫳sal keresett ennyi p幯zt.
 • Az els holmi, amit an幨kl vett meg, hogy megn憴te volna az 嫫c嶮ul嫢: egy dr墔ak饘es gyr.
 
Pottermore

http://static.tumblr.com/ge6lmez/zVclrffuc/tumblr_lrbdhqprj61qhjdd1o1_500.jpg

A Pottermore egy hivatalos website, melyet J.K. Rowling maga is szerkeszt. Egy interakt癉 kalandos ton v嶲ig j嫫hatod az eg廥z Harry Potter t顤t幯etet, mik驆ben sok-sok 廨dekess嶲et 廥 j inform塶i鏒 olvashatsz J.K. Rowlingt鏊.  Sz嫥os j嫢幧 廥 olvasnival v嫫 r墂. Az oldal 2012. 嫚rilis 14.-e 鏒a mk鐰ik, 廥 az鏒a m嫫 rengeteg exklz癉 inform塶i l嫢ott napvil墔ot a Harry Potter vil墔嫫鏊.

Ha m嶲 nem csatlakozt嫮 volna, ne szalaszd el az alkalmat, mindenk廧p 廨demes feln憴ned. Ezenk癉l megtal嫮sz itt a Transportuson is egy kl霵 Pottermore-os r廥zt, ahol bizonyos r廥zeket magyarul is elolvashatsz (b鰉癃廥 alatt).


 
Navigation
http://25.media.tumblr.com/2e65a8b0050e4f06b3095dd33d15c295/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o10_250.gif
01 B闤csek K饘e
f鯸ldal: napi friss h甏ek
http://25.media.tumblr.com/dcde5d83afb9aea5f686383d051f03c2/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o2_250.gif
02 Titkok Kamr奫a
arch癉um:
r嶲ebbi h甏ek
http://31.media.tumblr.com/aa72d35cc2fbe60895d039721cda3a76/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o6_250.gif
03 Azkabani Fogoly
men: oldal alap dolgai
http://25.media.tumblr.com/8e08bb2cc82d8e51ef0136917a17b7a6/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o4_250.gif
04 Tz Serlege
extr嫜: minden egy嶵
http://25.media.tumblr.com/2249b195c716881c7d84315773a346c4/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o3_250.gif
05 F鰒ix Rendje
gallery: rengeteg k廧pel
http://31.media.tumblr.com/db2a0f66a7ad6b9582731fe27d7b47ac/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o5_250.gif
06 F幨v廨 Herceg
mereng:
vide鏦
http://31.media.tumblr.com/a47ffcee179477c4e558340a28449d46/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o8_250.gif
07 Hal嫮 Erekly嶯
invito: keresd a szerkeszt鰗
 
Chat

Szab嫮yok:

kultr嫮tan besz幨j (panaszkodni is lehet kultr嫮tan!)
ne 甏j m嫳 nev嶵en!
itt k廨hetsz cser彋!
h甏dethetsz is, de erre van egy kl霵 h甏det k霵yv is itt! /犆!/
legfontosabb: 廨ezd j鏊 magad!
avat嫫ok a chathez:

Tov墎bi avat嫫akhoz katt a fenti k廧ekre!


http://25.media.tumblr.com/eaf6099909847949b065238f9f71230e/tumblr_mq3nluADWL1s61hnfo1_500.gif
 

 

 

 
 
 
Zsupszkulcsok

Szab嫮yok:

  cser澭rt jelentkezz a chatben!
  幯 is kiraklak, te is kiraksz!
  ha z嫫t嫮, vagy r嶲鏒a sznetelsz, sz n幨kl leveszlek!
  ha levett幨, leveszlek!
  ha nem tett幨 ki, leveszlek!
  ha jra kinyitott嫮 廥 szeretn幨 cser彋, nyugodtan jelentkezz jra!
  kiv彋elek er鰆癃ik a szab嫮yt!

21/7 hely szabad

K廧re v嫫: devil-hunters.gp, jganthony.gp, jegvirag.gp,

 
M墔iagyi Miniszt廨ium

 

 
Bejelentkez廥
Felhaszn嫮鏮憝:

Jelsz:
SgSg
Regisztr塶i
Elfelejtettem a jelsz鏒
 
Invito
Indul嫳: 2009-04-05
 

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK