~¤~ TRANSPORTUS - Egy Zsupszkulcs Harry Potter Világába! Pottermore, Warner Bros. Studio Tours, HP Park, My Hogwarts ~¤~
Harry Potter

http://images6.fanpop.com/image/photos/32300000/The-Golden-Trio-3-harry-ron-and-hermione-32308193-500-550.png

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. már kapható DVD és Bluray változatokban is. Ha még nincs meg, szerezd be most! Az utolsó Potter film méltán nevezhető a legjobbnak a szériában, s ezt reméljük a díjátadó gálák szezonjában is visszakapjuk majd. Emellett jövőre nyitja meg kapuit a Warner Bros. stúdió túrái, valamint hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Pottermore is. S ha ez nem lenne elég, kedvenc HP sztárjaink tovább fényesednek odafent, s sorra kerülnek újabb és újabb filmjeik a mozikba rajongóik elé. Harry Potter örök - amíg a rajongók is úgy szeretnék!

 
Üdv

Üdv a Transportus.gp-n! Fawkes vagyok, a szerkesztő: minden HP fant szeretettel várok, ugyanis ez az oldal a méltán népszerű J.K.Rowling híres köteteivel és annak film feldolgozásaival, a Harry Potter heptalógiával foglalkozik. Napi frissek, rengeteg modul és érdekesség vár rád, úgyhogy érdemes néha felnézned. Ne feledd: Transportus! - Egy zsupszkulcs Harry Potter világába!

 
Tartalom

Úgy gondolom tartalmas oldalam van, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs már mit bővítenem. Rengeteg modult, gyűjteményt, lexikont és mi egyéb mást találtok itt, és persze az oldalnak egy saját Gallery-je is van, melybe szintén érdemes néha benézni! Arról nem is beszélve, hogy (szinte) naponta olvashattok frisseket, híreket Harry Potter világából. Úgyhogy szerintem érdemes egy kicsit körülnézni a Transportuson!

 
Adatok

Az oldal címe Transportus.gp, aminek témája a Harry Potter sorozat. Ez a 2. komolyabb weblapom, az első a GoToVarázsVilág.gp volt, mely szintén a Harry Potterrel foglalkozott és mely ma a Transportus.gp képgalériájaként funkcionál. Az oldal 2009.04.05-én jött létre, de csak egy hónappal később, 2009.05.05-én tárta ki kapuit. Sokan írják azt, hogy a zárást nem tervezik. Én se tervezem, de én azt mondom, hogy addig lesz nyitva az oldal, amíg van akár csak egy igazi HP fan a világon, akit még érdekelnek a világával kapcsolatos hírek!

 
Facebook


 
NeFeledd Gömb

Harry Potter és a Bölcsek Köve
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2015. október 06.


Harry Potter és a Titkok Kamrája
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2016. október 4.


J.K. Rowling, David Yates
Legendás Állatok és Megfigyelésük

2016. november 18.


J.K. Rowling, David Yates
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

2018. november 16.

 

 
Szavazz!
Lehetőleg csak egyszer nyomd meg a gombot, hogy tényleges adatokat kapjak!
Ha lenne egy napod használni az alábbiak közül mit választanál?

Teszlek Süveg
Edevis tükre
Volt-nincs szekrény
láthatatlannátévő köpeny
önoltó
Tűzvillám
Nefeleddgömb
aranycikesz
varázslósakk
Hermione elvarázsolt táskája
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Countdown
 
Extrák


 
Másik oldalaim 
HP FAN

Lépj be Te is a HP fanok közé! Ha szereted a HP történetét és filmjei színészeit, vagy bármit ami a HP-val kapcsolatos, akkor legyél Te is tagja a HP-t szeretők klubjának. Nem kell, hogy legyen oldalad, ha csak látogató vagy, akkor is lépj be!! De ha van oldalad, akkor a regisztráció után tedd ki valamelyik táblát (nem kötelező), hogy mindenki tudja Rólad, hogy Te egy HP FAN vagy! :)) TOVÁBB...

 
My Button and Ikon

           

 
Belépek a HP FANOK közé!
[90-71] [70-51] [50-31] [30-11] [10-1]

2014.03.31. 22:20 Idézet

- neved: Risu
- oldalad (csak ha van): //swimpuku.gportal.hu/
- mail: zs_mano@freemail.hu
- egyéb elérhetőség (msn, vagy bármi más, de nem kötelező): skype: risu-roar
- miért szereted a HP-t?: Gyerekként azthiszem egyértelmű,hogy miért szerettem. Így felnőtként pedig a gyönyörű emklékek miatt amikett ez a sorozat adott nekem. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ahhoz a generációhoz tartozom, akik pontosan Harry Poterrel együtt nőttek fel.
- mióta szereted?: 2001 :) 13 éve
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: Harry, Ron, Hermione, Ginny, a tekergők, Malfoy... és nagyjából mindenki.
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: Úh, nehéz választani. Azt hiszem,hogy a kedvenc könyvem a hatodik. Kedvenc filmem a másiodik. Nem tudom miért, azok fogtak meg a legjobban. :)
- jelszó: HP FAN  VAGYOK!


2013.08.27. 21:57 Idézet

Nevem: Lexy
Oldalam: Vampappy
Mail: bellexy@freemail.hu
Egyéb: -
Miért szeretem a HP-t?: Mert ez a legcsodálatosabb, legszövevényesebb, legmágikusabb történet amit valaha olvastam/láttam. Ez az egyetlen könyv[sorozat] ami ha szomorú vagyok, akkor is feldobja a hangulatomat. Akárhányszor olvasom, egyre csak azt érzem: 'Hm..igen! Ez még jobb mint volt!' Hiába tudom, hogy mi fog történni, mindig izgulok, akárhányszor csak újraolvasom...és hihetetlen, de mindig találok valamit, amire eddig nem jöttem rá. Amikor pedig meghal egy kedvenc szereplőm, mindig elmorzsolok egy-két könnycseppet.
Mióta szeretem?: Amióta kijött az első rész filmben! A II. részt már moziban láttam, viszont a könyveket csak 3-4 évvel ezelőtt olvastam ki...de azóta folyamatosan újra és újra elolvasom minet!
Kik a kedvenc szereplőim?: Bellatrix L., Perselus P., Remus L., Sirius B., Nimphadora T., Ron W., Minerva M., Narcissa M., Draco M., Bill W., Fleur D., Hedvig.... [bár szinte mindenkit szeretek!:3]
Melyik a kedvenc HP kötetem és filmem?: Hm..nehéz. Könyvben egyértelműen a Bölcsek Köve. Ez volt a kezdet, ráadásul annyira imádom ahogy leírja az Abszol Úton tett látogatást. A másik kedvencem az Azkabani Fogoly ez pedig a Roxmorts rész, Lupin és Sirius miatt. Filmben meg talán a Főnix Rendje...Olyan vicces mikor Umbrige ott piszkálja Pitont és mikor Harry meg Ron nevetnek, jól fejbekapja őket.:'D
Jelszó: HP fan vagyok!:)
[ízig-vérig!]


2012.06.12. 17:55 Idézet

Név: Henrietta

Oldal: //hobbynyul.gportal.hu/ 

E-mail: aliran@indamail.hu

Egyéb: mobilt privátban, ha szükséges lenne

A HP remek fantasy (és nem mese) szerintem, amely bármely korosztály részére élvezhető. Tanulságos, de egyben szórakoztató, sokszor humoros. A szereplők szinte csábítanak a továbbírásra!

Kb. 4 éve kezdtem el a HP-vel ismerkedni párom tragikus elvesztése után. Magával ragadott a történet, megszerettem, azóta is újra és újra elolvasom és időnként megnézem a filmeket is.

Kedvenc szereplőm Perselus Piton, de kedvelem még Dumbledoret, Hagridot, Dracót, Harryt, Luciust, Lupint, Lunát is.

Kedvenc kötet: 1, 2, 7, kedvenc film: 3, 8.

Jelszó: HP Fan vagyok! 


2011.08.05. 05:01 Idézet
Kaori

- neved: Kaori
- oldalad (csak ha van): www.animeth.gportal.hu
- mail: mariko19@citromail.hu
- egyéb elérhetőség (msn, vagy bármi más, de nem kötelező): -
- miért szereted a HP-t?:Izgalmas világot tár a nézője elé, néhol vicces és egy percében sem lehet unatkozni.
- mióta szereted?: az első rész óta :)
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: Harry, Sirius, George W., Ron, Hermione, Dobby
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: 7
- jelszó:
HP fan fagyook


2011.07.20. 19:18 Idézet

Én már régebben egy másik oldallal voltam hp fan de az újjal is szeretnék belépni a fanok közé :D

- neved: Hédi
- oldalad (csak ha van): www.just-japan.gportal.hu
- mail: hedigirl@freemail.hu
- egyéb elérhetőség (msn, vagy bármi más, de nem kötelező): mail
- miért szereted a HP-t?: mert a világ legjobb regény- és filmsorozata :D
- mióta szereted?: amióta bemutatták az első részt... szal kb 10 éve :D
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: Ron, Malfoy, Voldemort, Ginny, Piton, Sirius
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: 7
- jelszó:
HP fan fagyook : D


Válasz:

Köszi, hogy ismét csatlakoztál, az eddig jól megszokott 10. helyen meg is találod magad, csak átírtam az oldaladat :D

Fawkes


2011.05.06. 22:59 Idézet

-neved:Aries Black

-oldalad: //dnyesztidiarie.gportal.hu/

-egyéb elérhetőség: skype név: hermione981

-miért szereted a HP-t: Egyetértek vele,hogy nehéz ez a kérdés,és nagyon sokféleképpen tudnék erre válaszolni,de elmondok most csak egy okot:Mindig is egy olyan világra vágytam,ahol természetes a másság,a furcsa dolgok és a varázslás. A HP-vel ezt megkaptam,és nekem nagyon-nagyon sokat tanított. Szeretem ezt a kicsit régimódiasabb,nem rohanó világot,ahol nincsen facebook és Lady Gagás öltözködés. xD Úgy érzem,hogy ide tartozom.

-mióta szereted:Amióta a legjobb barátnőm a legjobb barátnőm,szóval olyan 10 éve,ugyanis együtt néztük meg a HP2 filmet kétévesen. :D

-kik a kedvenc szereplőid?: Fúú,az össze szereplőt más mindenért szeretem,pl. Dumbledore-t,Rémszemet és McGalagony-t tisztelem a legjobban,Voldi és Bellatrix pedig olyan aranyos együtt,hogy azt nem lehet kihagyni,no meg a Gred Forge páros. :PP Szóval sok kedvencem van.

-melyik a kedvenc köteted és filmed?:Úgyhiszem talánaz Azkabani fogoly könyv tetszett a legjobban,a legviccesebb az 1-es volt. :) Filmek közül a 4-est tartom a legszínvonalasabbnak,habár midet nagyon szeretem. A legtöbbet a 6-oson és 7-esen sírtam,a hatosban amikor meghalt Dumbledore és a hetesben pedig amikor meghalt Dobby. Habár az is szomorúan vicces jelenet,amikor George elveszíti a fülemüléjét. :S :D

-jelszó:HP FAN VAGYOOOOK! :D


Válasz:

Hú, te aztán fiatal lehetsz, ha két éves korodban láttad a HP2-t :D amúgy azzal én is egyetértek, hogy sokkal, de sokkal jobbak ezek a "régimódi" történetek... nem hiszem, hogy annyira "lájkolnám" a dolgot, ha tele lenne facebookkal meg Lady Gagákkal, ahogy te mondtad xD Nos ezennel Téged is hivatalos HPFannak nyílvánítalak!

Fawkes


2011.05.04. 22:31 Idézet

- neved:Helényi Tamás

- oldalad (csak ha van):

- mail:tomasedison@citromail.hu

- egyéb elérhetőség (msn, vagy bármi más, de nem kötelező):skype elérhetőség: helenyi.tamas

- miért szereted a HP-t?: Nehéz erre válaszolni, de leginkább, mert ezen nőhettem fel. Maga a drámai hatása fogott meg emelett a leginkább.

- mióta szereted?: Amióta az iskolában elolvastatták kötelező olvasmányként az első kötetet. Ált. iskola 2. osztály.

- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: Mindenkit kedvelek, de leginkább Alan Rickman(Piton),Emma Watson(Hermione), Sir Michael Gambon(Dumbledore 3. résztől.)

- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: Mind kötet mind film tetszett az összes. Nem tudok választani.

- jelszó:HP FAN VAGYOK!

ui.: ha a szín ellenedre van kedves Fawkes akkor nyugodtan változtasd meg. :)


Válasz:

A szín nincs ellenemre, csak lehet, hogy nem fog látszani egy-egy dizi váltás után a szöveged x) Amúgy meg tudlak irigyelni... én is örültem volna másodikos koromban egy kötelező HPnak! De a lényeg, hogy ezentúl Te is hivatalos HPFan vagy!

Fawkes


2011.03.19. 10:33 Idézet

- neved : Belle

- oldalad (ha csak van) : csak volt

- mail : fforeverharrypotter@gmail.com

- egyéb elérhetőségem : (msn, vagy bármi más, de nem kötelező) : -

- miért szereted a HP-t ? : Mert az egész története elvarázsol, és nagyon nagyon hálás vagyok J.K. Rowlingnak, hogy megteremtette Harry Potter világát:)

- mióta szeredet ? : Régebben nem érdekelt a dolog, de kb. 2008. óta nagyon nagy rajongója vagyok.

- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d ? : a történetben minden szereplőt kedvelek :)

- melyik a kedvenc HP köteted és filmed ? : Könyvek közül a titkok kamrája, a filmek közül az azkabani fogoly.

- jelszó : HP fan vagyok! :)


Válasz:

Köszi, hogy csatlakoztál, ezennel Téged is HP FANnak nyílvánítalak! És külön gratulálok, Te vagy a 77. tiszteletbeli rajongó :D

Fawkes


2011.03.14. 13:06 Idézet

- neved: Elize
- oldalad (csak ha van): http://roxfortrejteje.blogspot.com

- mail: lili.eszter@freemail.hu
- egyéb elérhetőség (msn, vagy bármi más, de nem kötelező):
- miért szereted a HP-t?: Egyszerűen elvarázsol. A karakterek jól ki vannak dolgozva és fordulatos a történet.

 - mióta szereted?: Kiskoromba csak erre voltam hajlandó elaludni. Az apukám szinte az összes részt felovasta. Ugyhogy kb. 1 évas korom óta.
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: Mindenkit szeretek. Mindekiben mást szeretek.
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: Filmből egyértrelműen az esőt! Könyvből nincs egy egész köny kedvencem hanem az 7. könyv utolsó fejezetét. 
- jelszó: HP fan vagyok!


 


Válasz:

hú, te aztán fiatal lehetsz, ha ezt hallgattad apukádtól, mint esti mese :D ez nagyon aranyos... xD a lényeg, hogy ezentúl Te is HP FANnak vagy nyílvánítva!

Fawkes


2011.03.13. 13:15 Idézet
Yuu

- neved: Yuu
- oldalad (csak ha van):
- mail: yuukii@citromail.hu
- egyéb elérhetőség (msn, vagy bármi más, de nem kötelező): msn: kaname.angel@hotmail.com
- miért szereted a HP-t?: Ez volt az első könyv amit elolvastam teljesen, és megtetszett :)
- mióta szereted?: kb 10 éve
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: Draco Malfoy, Lucius Malfoy, Voldemort, Harry potter, Hermione Granger, Bellatrix 
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: könyv: 2, 4,5, 7   Film: 2, 4, 5
- jelszó: HP FAN VAGYOK
 


Válasz:

Köszi, hogy csatlakoztál, ezennel Téged is HP FANnak nyílvánítalak! :D

Fawkes


2011.02.05. 12:44 Idézet

 - neved: Lucy Anna Butcher
- oldalad (csak ha van): www.xelonya.gportal.hu
- mail: namelesswritergirl@gmail.com
- egyéb elérhetőség: honlapomon fent van a twitter címem
- miért szereted a HP-t?: mert egészen magával ragadó a története, a szereplők egyedisége és az egész Rowling által megteremtett világa
- mióta szereted?: amióta az itthoni mozikban először láttam az első részt
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: mindenki! :D de tényleg, nem tudok egyet vagy csak néhányat kiemelni a sok közül, megrostálva a többieket, mert egytől-egyig mindenkiért oda vagyok és mindenki a kedvencem valamiért
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: kötet: mind!, film: 3 és 6
- jelszó: HP FAN VAGYOK! :)


Válasz:

Köszi, hogy csatlakoztál, ezennel Téged is HP FANnak nyílvánítalak! :))

Fawkes


2011.01.24. 16:16 Idézet
Luna

- neved: Luna
- mail:  lotti010@citromail.hu
- egyéb elérhetőség( msn ) :  sweet-lotty@windowslive.com
- miért szereted a HP-t?:  Mert miközben olvasom, úgy érzem, én is ott vagyok Harryékkel, és mert Rowling fantasztikusan leírja az egész történtet. Úgy, hogy teljesen beleképzelem magam.
- mióta szereted?:  2 hónapja szerettem meg..
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?:  Harry, Ron, Hermione, Sirius Black
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: összes. *-*
- jelszó : HP FAN VAGYOK !!


Válasz:

köszi, hogy csatlakoztál, ezennel Téged is HP FANnak nyílvánítalak!

Fawkes


2011.01.08. 19:51 Idézet
Lionhearted Phoenix

Blatniczky János

www.harrypotterfanatic.mlap.hu

lionphoenix@freemail.hu

MSN elérhetőséget nem adok meg.

A HP A VILÁG LEGJOBB TÖRTÉNETE!!!

2004-ben ismerkedtem meg HP világával.

Harry Potter és Albus Dumbledore.

A Halál Ereklyéi (film és kötet is!)

I am a HP fan!


Válasz:

Köszi, hogy csatlakoztál, ezennel Téged is HP FANnak nyílvánítalak!

Fawkes

U.I.: Jól írtad be és linkelted be az oldalad címét? Mert nekem nem akar bejönni... ha esetleg elírtad volna, megüzenhetnéd a chatben, köszi! :))


2010.12.29. 21:22 Idézet
nime

elnézést, a linket elrontottam. az én szerencsém... >.>
pandoratheduck.blogol


Válasz:

Semmi gond :))


2010.12.29. 21:20 Idézet
nime

- neved: nime (néhol pandora, esetleg penelope.)
- oldalad (csak ha van): pandoratheduck.blogol
- mail: bohacs.e.b@gmail.com
- egyéb elérhetőség (msn, vagy bármi más, de nem kötelező): ha kell, majd valahol provátban adhatok msn-t. így nyílvánosan nem (:
- miért szereted a HP-t?: Elbűvölő történet, és mert ez a könyv, minden szreplőjével együtt egészítette ki a fantáziám egy fekete lyukát, ráadásul eme könyv elolvasása után tanultam meg értékelhetően fogalmazni. (:
- mióta szereted?: 2007. május 23.-án kezdtem el olvasni az első kötetet. Mondhatni, szerelem első látásra, ez esetben olvasásra. (:
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: Nymphadora, Remus, Sirius, Bellatrix(igen, ő is), Stan, és a trió (:
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: Film az a Főnix Rendje, könyv pedig a Félvér Herceg.
- jelszó:
HP FAN VAGYOK !!

 

A tábát pedig nem tudom kirakni, de belinkellek a blogdoboz alá. ;D


Válasz:

Hogy emlékszel napra pontosan, hogy mikor kezdted el olvasni? xD ez poén!... Bellatrixot meg ki ne szeretné :D nah de köszi, hogy csatlakoztál, ezennel Téged is HP FANnak nyílvánítalak! :D

Fawkes


2010.12.28. 12:22 Idézet
gaby

 De mielőtt ezt megtennéd, adj meg magadról pár adatot:

- neved:       Gaby
- mail:  alicee@indamail.hu
- egyéb elérhetőség(msn ) :  rupert-gaby@hotmail.hu
- miért szereted a HP-t?:  A szereplők és a történet miatt :)
- mióta szereted?:  1 éve kb.
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?:  Ron,Luna, Lupin, Rémszem, Tonks
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?:  Félvér herceg :)
- jelszó : HP FAN VAGYOK !!


Válasz:

Köszi, hogy csatlakoztál, ezennel Téged is HP FANnak nyílvánítalak! :D

Fawkes


2010.12.19. 13:35 Idézet
Timcsii ~ Harry


- neved: Timcsii
- oldalad (csak ha van): katt
- mail:timcsi010@citromail.hu
- egyéb elérhetőség (msn, vagy bármi más, de nem kötelező):az előző cím az msnem is(bárki felvehet (: )
- miért szereted a HP-t?: Mert izgalmas, változatos és hiába tudom, hogy nincsenek varázslók és stb. de  annyira komplett az egész világ, hogy szinte elhiszem... :)
- mióta szereted?: mikor kicsi voltam akkor szerettem a filmeket de a négy után ez alábbhagyott. Október elején vagy szeptember végén elkezdtem olvasni a könyveket és rajongó lettem (újra- csak a könyv miatt). Mikor elolvastam  a hetet gondoltam, hogy jöhetne a film is és láttam egy újságban hogy novemberben lesz ... :)
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: Persze, hogy a triót szeretem, de rajtuk kívül Fred, Dobby, Lupin, Sirius,Ginny, Dumbledore de igazából sok mindenkit szeretek még...
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: Mindegyiket szeretem a könyvek közül, a négy az első talán ( a héttel együtt!) mert nagyon sok poén van benne, szakadtam a röhögést, bár a vége az szomorú volt nekem. A hét azért mert izgalmas meg minden, egyszerűen jó. A filmet is szeretem belőle, mivel elég hű volt a könyvhöz meg minden... :)Az öt nagyon szomorú volt nekem végig, a végén onnantól amikor Sirius meghalt a könyv utolsó soráig sírtam.  Azt is szerettem.  A hatot is szerettem, bár nekem kicsit úgy túl gyorsan telt az idő. Az egy kettő és három jó, de mivel filmekben már sokszor láttam régen, nem mondom, hogy unalmas, csak na. Jól ismerem, nemtudom besorolni szeretem őket! (:
- jelszó:HP fan vagyok!


Válasz:

Köszi, hogy csatlakoztál, ezennel Téged is HP FANnak nyílvánítalak!

Fawkes


2010.12.07. 19:39 Idézet

Név:Vivi

Oldal:Nincs

E-mail:vivien.taka@freemail.hu

Miért szereted a HP-t? Mert énis szívesen élnék ilyen világban, meg úgy mindenért:)

Mióta szereted a HP-t? Gyerek korom óta, eggyik szülinapomra megkaptam a HP első részét DVD-én azóta, és onann-tól az összes könyvet és filmet megnéztem/megvettem.

Kik a kedvenc szereplőid? Hermione mert nekem is van egy  hasonló barátnőm mint ő:D De amúgy mindenki Harry,Ron stb..-----kivéve Umbridge őt nagyon nem:D

Melyik a kedvenc HP köteted és filmed? Harry potter és Halál ereklyéi, Bölcsek Köve könyv/film

Jelszó: HP fan vagyok!!:)


Válasz:

Pedig Umbridge nélkül mit sem érne a Harry Potter és a Főnix Rendje :D Nah de köszi, hogy csatlakoztál, ezennel téged is HP FANnak nyílvánítalak! :D

Fawkes


2010.11.28. 23:11 Idézet

  - neved: Xeno

- oldalad (csak ha van): volt de már nincs:D
- mail: f
ehertigris8@citromail.hu
- egyéb elérhetőség (msn, vagy bármi más, de nem kötelező): 
ha kell valakinek elkérheti:D
- miért szereted a HP-t?: Szeretem a fantasy-t, bár nem olvasok el mind egyes fantasy könyvet, de a HP az egyik legjobb azok közül amiket olvastam:D
- mióta szereted?: Mikor megjelent a 4. könyv akkor kezdtem olvasni az elsőtől, és amikor jöttek a filmek, azokat is elkezdtem nézni. Azóta mindet olvastam és a mostaniig mindet láttam:D
- ki(k) a kedvenc szereplő(i)d?: Xeno, Luna, Yaxley, Macnair, Rodolphus Lestrange, Regulus, Bellatrix, Piton, Umbridge(csak poénból:D:D) meg úgy általában minden halálfaló:D nem egy pozitív lista, de a gonoszok jönnek be(meg akin nevetni lehet):D
- melyik a kedvenc HP köteted és filmed?: Könyv: 7. mert ebben van a legtöbb halálfaló:D:D filmben pedig a 3,4 és a mostani se volt olyan rossz
- jelszó: 
HP fan vagyok :D

Válasz:

Érthető mért kedveled a halálfalókat, én is nagyon bírom őket... Bellatrix és Piton hatalmas arcok, Umbridge-t meg nagyon lehet utálni, de unalmas volna az 5. rész nélküle :D nah de ezennel Téged is HP FANnak nyílvánítalak! :D xD

Fawkes


2010.11.24. 18:58 Idézet
LuCy

OFF: de igen, az vagyok :D


[90-71] [70-51] [50-31] [30-11] [10-1]

 
Pottermore

http://static.tumblr.com/ge6lmez/zVclrffuc/tumblr_lrbdhqprj61qhjdd1o1_500.jpg

A Pottermore egy hivatalos website, melyet J.K. Rowling maga is szerkeszt. Egy interaktív kalandos úton végig járhatod az egész Harry Potter történetet, miközben sok-sok érdekességet és új információt olvashatsz J.K. Rowlingtól.  Számos játék és olvasnivaló vár rád. Az oldal 2012. április 14.-e óta működik, és azóta már rengeteg exklúzív információ látott napvilágot a Harry Potter világáról.

Ha még nem csatlakoztál volna, ne szalaszd el az alkalmat, mindenképp érdemes felnézned. Ezenkívül megtalálsz itt a Transportuson is egy külön Pottermore-os részt, ahol bizonyos részeket magyarul is elolvashatsz (bővítés alatt).


 
Navigation
http://25.media.tumblr.com/2e65a8b0050e4f06b3095dd33d15c295/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o10_250.gif
¤01¤ Bölcsek Köve
főoldal: napi friss hírek
http://25.media.tumblr.com/dcde5d83afb9aea5f686383d051f03c2/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o2_250.gif
¤02¤ Titkok Kamrája
archívum:
régebbi hírek
http://31.media.tumblr.com/aa72d35cc2fbe60895d039721cda3a76/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o6_250.gif
¤03¤ Azkabani Fogoly
menü: oldal alap dolgai
http://25.media.tumblr.com/8e08bb2cc82d8e51ef0136917a17b7a6/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o4_250.gif
¤04¤ Tűz Serlege
extrák: minden egyéb
http://25.media.tumblr.com/2249b195c716881c7d84315773a346c4/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o3_250.gif
¤05¤ Főnix Rendje
gallery: rengeteg képpel
http://31.media.tumblr.com/db2a0f66a7ad6b9582731fe27d7b47ac/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o5_250.gif
¤06¤ Félvér Herceg
merengő:
videók
http://31.media.tumblr.com/a47ffcee179477c4e558340a28449d46/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o8_250.gif
¤07¤ Halál Ereklyéi
invito: keresd a szerkesztőt
 
Chat

Szabályok:

¤ kultúráltan beszélj (panaszkodni is lehet kultúráltan!)
¤ ne írj más nevében!
¤ itt kérhetsz cserét!
¤ hírdethetsz is, de erre van egy külön hírdető könyv is itt! /Új!/
¤ legfontosabb: érezd jól magad!
¤
avatárok a chathez:

További avatárakhoz katt a fenti képekre!


http://25.media.tumblr.com/eaf6099909847949b065238f9f71230e/tumblr_mq3nluADWL1s61hnfo1_500.gif
 

 

 

 
 
 
Zsupszkulcsok

Szabályok:

 ¤ cseréért jelentkezz a chatben!
 ¤ én is kiraklak, te is kiraksz!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, szó nélkül leveszlek!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt!

21/7 hely szabad

Képre vár: devil-hunters.gp, jganthony.gp, jegvirag.gp,

 
Mágiaügyi Minisztérium

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Invito
Indulás: 2009-04-05
 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról