~¤~ TRANSPORTUS - Egy Zsupszkulcs Harry Potter Világába! Pottermore, Warner Bros. Studio Tours, HP Park, My Hogwarts ~¤~
Harry Potter

http://images6.fanpop.com/image/photos/32300000/The-Golden-Trio-3-harry-ron-and-hermione-32308193-500-550.png

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. már kapható DVD és Bluray változatokban is. Ha még nincs meg, szerezd be most! Az utolsó Potter film méltán nevezhető a legjobbnak a szériában, s ezt reméljük a díjátadó gálák szezonjában is visszakapjuk majd. Emellett jövőre nyitja meg kapuit a Warner Bros. stúdió túrái, valamint hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Pottermore is. S ha ez nem lenne elég, kedvenc HP sztárjaink tovább fényesednek odafent, s sorra kerülnek újabb és újabb filmjeik a mozikba rajongóik elé. Harry Potter örök - amíg a rajongók is úgy szeretnék!

 
Üdv

Üdv a Transportus.gp-n! Fawkes vagyok, a szerkesztő: minden HP fant szeretettel várok, ugyanis ez az oldal a méltán népszerű J.K.Rowling híres köteteivel és annak film feldolgozásaival, a Harry Potter heptalógiával foglalkozik. Napi frissek, rengeteg modul és érdekesség vár rád, úgyhogy érdemes néha felnézned. Ne feledd: Transportus! - Egy zsupszkulcs Harry Potter világába!

 
Tartalom

Úgy gondolom tartalmas oldalam van, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs már mit bővítenem. Rengeteg modult, gyűjteményt, lexikont és mi egyéb mást találtok itt, és persze az oldalnak egy saját Gallery-je is van, melybe szintén érdemes néha benézni! Arról nem is beszélve, hogy (szinte) naponta olvashattok frisseket, híreket Harry Potter világából. Úgyhogy szerintem érdemes egy kicsit körülnézni a Transportuson!

 
Adatok

Az oldal címe Transportus.gp, aminek témája a Harry Potter sorozat. Ez a 2. komolyabb weblapom, az első a GoToVarázsVilág.gp volt, mely szintén a Harry Potterrel foglalkozott és mely ma a Transportus.gp képgalériájaként funkcionál. Az oldal 2009.04.05-én jött létre, de csak egy hónappal később, 2009.05.05-én tárta ki kapuit. Sokan írják azt, hogy a zárást nem tervezik. Én se tervezem, de én azt mondom, hogy addig lesz nyitva az oldal, amíg van akár csak egy igazi HP fan a világon, akit még érdekelnek a világával kapcsolatos hírek!

 
Facebook


 
NeFeledd Gömb

Harry Potter és a Bölcsek Köve
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2015. október 06.


Harry Potter és a Titkok Kamrája
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2016. október 4.


J.K. Rowling, David Yates
Legendás Állatok és Megfigyelésük

2016. november 18.


J.K. Rowling, David Yates
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

2018. november 16.

 

 
Szavazz!
Lehetőleg csak egyszer nyomd meg a gombot, hogy tényleges adatokat kapjak!
Ha lenne egy napod használni az alábbiak közül mit választanál?

Teszlek Süveg
Edevis tükre
Volt-nincs szekrény
láthatatlannátévő köpeny
önoltó
Tűzvillám
Nefeleddgömb
aranycikesz
varázslósakk
Hermione elvarázsolt táskája
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Countdown
 
Extrák


 
Másik oldalaim 
HP FAN

Lépj be Te is a HP fanok közé! Ha szereted a HP történetét és filmjei színészeit, vagy bármit ami a HP-val kapcsolatos, akkor legyél Te is tagja a HP-t szeretők klubjának. Nem kell, hogy legyen oldalad, ha csak látogató vagy, akkor is lépj be!! De ha van oldalad, akkor a regisztráció után tedd ki valamelyik táblát (nem kötelező), hogy mindenki tudja Rólad, hogy Te egy HP FAN vagy! :)) TOVÁBB...

 
My Button and Ikon

           

 
HP értelmezőszótár A-F

HP Értelmezőszótár

(A modult szerkesztették: Fawkes (szerki) és pár lelkes segítő: Zoli, Fanniweasley, Martin, Klaudya, Potter, Bálint, Főnix)

A-F G-L M-R S-Z

 ¤¤ A ¤¤

abesszíniai aszúfüge - bájital hozzávaló

aconitum - ugyanaz, mint a sisakvirág, a farkasölő fű vagy az ebrontó fű.

acromantula - nyolclábú, emberi beszédre képes, nagyon veszélyes (még képzett varázslóra is), óriás pók. Egész testét sűrű, fekete szőrzet borítja; terpesztávolsága nagy, akár a négy métert is elérheti. Ha izgatott vagy dühös, csáprágójával jellegzetes csattogó hangot hallat; mérgező válladékot termel; ragadozó bestia.

acsarka - erősen sündisznóra emlékeztető kisállat, aki, ha élelemmel kínálják, azt hiszi, meg akarják mérgezni, és dührohamot kap, nagy kártételt okozva ezzel a kertekben.

amputoportálás - az utazás legegyszerűbb és leggyorsabb módja a hoppanálás. Ezt a képességet csak a 17. életévét már betöltött varázsló vagy boszorkány sajátíthatja el egy tanfolyamon, és ennek a testet áthelyező varázslatnak a nem éppen zökkenő mentes (véletlenszerű) változata az úgynevezett amputoportálás. Ennek következménye, hogy az illető a kiindulási ponton hagyja valamelyik testrészét. A nem megfelelő összpontosítással a célhelyre érhetjük ezt el.

animágus - olyan varázsló, vagy boszorkány, amely képes önszántából átváltozni valamilyen állattá. (Pl.: Sirius - kutya; James - szarvas; McGalagony - macska stb.)

antipodean opaleye - Új-Zélandon honos, völgyben élő sárkány. Mérete közepes, tömege 2-3 tonna. A legszebb sárkányfajta: pikkelyei szívárvány színekben játszódik, csillogó, sokszínű szemében nincs pupilla (neve innen jön). Élénk piros lángot fúj, kedvenc tápláléka a juh, tojása sápadtszürke.

aranycikesz - A kviddicsben használatos egyik legfontosabb, kicsi, arany, gyorsan mozgó labda. Ha a fogó elkapja, a csapata 150 pontot kap és a játéknak vége. (részletesebben - Kviddics - labdák.)

aranyvérű - azok a mágusok, akik szülei szintén tisztavérű mágusok, aranyvérűeknek nevezik. Akiknek meg egész familiája mágusokból áll, ami persze nagyon ritka, nagyra becsült, tiszta, aranyvérű mágusnak számít. A sárvérű (mugliszületésű) ellentetje.

ashwinder - a hosszabb ideje égő, őrízetlenül hagyott mágikus tüzek parázsában keletkezik. A vékony, sápadtszürke, siklószerű lény születése után nyomban elhagyja a tüzet, és elkúszik az épület sötétebb részei felé. Útját hamucsík jelzi.

aszfodélosz-gyökér - bájital hozzávaló, ha összekeverjük ürömteával altató hatású főzetet kapunk, amit Élő-Halál eszenciának is neveznek.

asztronómia - a tanulók ezeken az órákon megismerkednek a csillagos égbolt tulajdonságaival, a csillagokkal és a bolygókkal. A Roxfortban Aurora Sinistra professzor tanítja.

Átváltoztatástan - ezen az órán a diákok tárgyakon, állatokon vagy magasabb képességek birtokában, saját magukon végeznek átváltoztató varázslatokat. Itt egy pálcára és egy megfelelő varázsigére van szükségünk, az állat illetve a tárgy mellett. Természetesen, mint minden tantárgynál, itt is meg van a tárgy saját törvénye: minden átváltoztató varázslatnak kell lennie egy visszafordító varázslatnak.

augurey - zöldesfekete tollazatú, sovány, mélabúsnak tetsző madár - megjelenésében némileg emlékeztet egy csökött, alultáplált keselyűre. Rendkívül félénk állat. Csak nagy esőkben kel szárnyra. Jellegzetesen mély, lüktető énekét egykor a halál előjelének hitték. A kitartó vizsgálódások azonban végül kimutatták, hogy az augurey énekével csupán az eső közeledtét jelzi.

auror - varázsvilág legképzettebb varázslói közül kerülnek ki az aurorok, hiszen munkájukhoz több iskolai tantárgyban is kítűnően kell teljesíteniük: sötét varázslatok kivédése, átváltoztatástan, bájitaltan, bűbájtan. Feladatuk: megvédeni és rendet tartani a varázsvilágban. Az animágusok még több eséllyel pályázhatnak erre a posztra, mivel a szakmához fontos a jó álcázási képesség. A Roxfort elvégzése után az aurorok még további 3 évig tanulnak, mielőtt munkába állnak.

Azkaban - a varázslók börtöne amit dementorok őriztek, addig amíg át nem pártoltak Voldemort oldalára. Az Északi tengeren, egy szigeten taláható.


¤¤ B ¤¤

Bájitaltan - a roxforti diákok ezen az órán elleshetik a bájital főzés nemes tudományának a szépségét. Itt pálca és varázsigék nélkül dolgoznak a tanulók. Különböző főzetek, mérgek és ellenmérgek, eszenciák elkészítését leshetik el. A Roxfort bájitalok mestere Piton professzor, de méltán híres képességeiről, Horatius Lumpsluck professzor is.

baziliszkusz - teste fénylő zöld, hossza 15 métert is elérheti. A hím példányok skarlátvörös fejtollaikról ismerhetők fel. A baziliszkusz méregfogával is ölni tud, de legveszélyesebb fegyvere hatalmas, sárga szeme: aki belenéz, azonnal meghal. Ha elegendő mennyiségű táplálékhoz jut (emlősök, madarak, hüllők) a kígyók királya jelentős kort érhet meg.

bezoár - bájital hozzávaló, mely a kecske gyomrában található epekővel egyellő. Az ismert mérgek javának ellenszereként működik.

billywig - Ausztráliában honos rovar. Kb. 12 mm-es, s bár színe élénk zafírkék, sebes röpte miatt nagyon nehéz észrevenni. Az állat szárnya a feje tetején helyezkedik el, s repülés közben a test többi részével együtt propellerként forog. A potroh hosszú, vékony fullánkban végződik. Csípése szédüléssel és lebegéssel jár. Úgy tudni, hogy a szárított billywigfullánk a Bűvös Bizsere nevű népszerű édesség összetevői között is szerepel.

biting fairy - lásd a doxynál

Bogoly Berti féle Mindenízű Drazsé - a muglik gumicukorjára hasonlít, azzal a különbséggel, hogy mindenféle íze lehet, a hányástól a fülzsíron át a kísértetig. Bogoly Berti valamikor a 20. század közepén találta fel véletlenül, amikor édességet akart készíteni, csak véletlenül egy pár koszos zoknit is felhasznált.

bólintér - lásd a bowtruckle-nél

boszorkány - női mágus

boszorkányfű - bájital hozzávaló, gyógyítja a sebeket

bowtruckle - másnéven: bólintér. Faőrző, 20 cm-es, kicsiny gallyra emlékeztető kisbestia. Apró barna szemei vannak, és rovarevő, főleg fatetveken él. Jellemző, hogy olyan fákon él, amelyek alkalmasak varázspálca készítésre.


bumszalagbőr - bájital hozzávaló, a százfűlé főzet elkészítéséhez szükséges.

bundimun -
a padló alatt és a szegélylécek mögött közlekedő, jelenlétét átható rodhadásszag jelző házi kártevő. A bundimun váladéka a házak alapjait támadja meg. Nyugalmi állapotban pislogó, zöldes penészfoltra, mozgóállapotban soklábú zöld pókra hasonlít. A hígított bundimunválladékot mágikus tisztítószerekbe keverik.

butykor - lásd a Mimbulus Mimbeltoniánál


¤¤ C-Cs ¤¤

chizpurfle - parányi, 1 mm-nél alig nagyobb élősködő. Testük atkaszerű, rágójuk aránytalanul nagy. A mágia vonzza őket, befészkelik magukat a crupok, augureyk és hasonló bestiák szőrébe, tollazatába, megtámadják a mágikus tárgyakat, akár a varázspálcákat is tönkre tehetik azzal, hogy kieszik a magjukat.


clabbert - fán lakó bestia, mely egy békával keresztezett majomra emlékeztet. Sima szőrtelen bőre márványos zöld színű, ujjai között repülőhártya feszül. Hosszú, mozgékony végtagjainak hála egy orángután ügyességével lendül ágról ágra. Fejéből két kurta szarv áll ki. Széles szája - mely pofájának vigyorgó kifejezést kölcsönöz - borotvaéles fogakat rejt. Táplálékát főleg gyíkok és madarak alkotják.

crup - villás farkától eltekintve nagyjából úgy fest, mint a Russel-terrier. Valószínüleg ezt a fajt a mágusok tenyésztették ki, mivel nagyon engedelmes bestia, ha varázslóról van szó, ezzel ellentétben a muglikhoz ellenségesen viselkedik. Kiváló háztáji "tisztogató": a kerti törpétől a régi gumiabroncsig mindent megeszik.
 
csalizajgép - (angolul: Decoy Detonator) a Weasley Varázsvicc Vállalat (Fred és George Weasley) terméke. A csalizajgépet ha valaki elereszti elkezd vijjogni, hangoskodni, pánikot kelteni, elterelve ''gazdájáról'' a figyelmet. Harry ennek nagy hasznát vette a hetedik kötetben.
 
csokibéka - egy béka formájú csokoládéból készült édesség. Minden csomagolásban egy híres boszorkány vagy varázsló képe van.

¤¤ D ¤¤

dementor csók - A dementorok legnagyobb fegyvere az emberekkel szemben. A varázsvilágban ezzel végzik a "kivégzést", náluk ez a legnagyobb büntetés. Ha valaki megkapja a dementor csókot, az a személy onnantól kezdve csak fizikailag létezik. (lásd részletesebben: Dementorok)

demiguise - A demiguise békés növényevő, karcsú emberszabású majomra emlékeztet. Nagy, szomorú, fekete szeme csak ritkán csillan ki fejszőre mögül. Egész testét hosszú, vékony szálú, selymes, ezüstszürke bunda borítja. A demiguise-bunda igen értékes, mivel a szőrszálakból láthatatlanná tévő köpeny szőhető.

diricawl - A diricawl pufók testű, bolyhos tollazatú, repülésre képtelen madár. Mauritius szigetén őshonos. Igen jellegzetes módon menekül: tollhullatva eltűnik, hogy aztán valahol másutt felbukkanjon. A faj érdekessége, hogy egykor a muglik is tudtak a létezéséről, bár ők „dodó” néven ismerték.

doxy - A doxyt gyakran összetévesztik a tündérrel, pedig a két faj sok szempontból különbözik. Bár méretük hasonló és egyformán emberszabásúak, a doxy könnyen felismerhető a testét borító sűrű fekete szőrzetről valamint plusz két karjáról, illetve lábáról. Szárnya vastag, ívelt és fényes, bogárszárnyhoz hasonlatos.

DS - mozaikszó melynek jelentése: Dumbledore serege. Egyfajta defenzív szakkör, amelynek tagjai a Griffendéles, Hollóhátas és Hugrabugos diákok.   Alapítója: Hermione Granger, az ötlet is  tőle származik. Vezetője: Harry Potter. Az elnevezést Ginny Weasley találta ki. Tagjai a Szükség Szobájában gyülekeztek és különböző önvédelmi bűbájokat, ártásokat, átkokat  és rontásokat sajátítottak el, melynek nagy hasznát vették a későbbi Voldemort ellenes időkben. Az egészet Dolores Umbridge miatt találták ki, aki csak elméleti oktatást tartott SVK-ból.

dugbog - A dugbog Európa, Észak- és Dél-Amerika lápvidékeinek lakója. Ha mozdulatlan, könnyen összetéveszthető egy fadarabbal, de ha közelebbről megszemléljük, észrevehetjük uszonyszerű tappancsait és éles fogait. A dugbog csúszva, kígyózva közlekedik a mocsárban. Főleg kisemlősöket fogyaszt, de súlyos sebet ejthet a sétáló ember bokáján is. Legkedveltebb csemegéje azonban a mandragóra. Sok mandragóratenyésztővel előfordult már, hogy legszebb palántájának levelét félrehajtva, az alatt szétmarcangolt, véres cafatokat talált - a dugbog lakomájának maradékait.

Dumbledore Serege - lásd a DSnél.

durrfarkú szúrcsók - A mantikór és a tüzesrák keresztezésével alkotott lények, amelyeknek kitalálója Rubeus Hagrid. Soklábú, rothadthalszagú, piszkosfehér színű, nyálkás lények, amik kiskorukban torz, héjatlan homárra hasonlítanak. A nőstényeknek szívókájuk, a hímneműeknek tüskéik vannak és mindegyiknek robbanó farkuk. Kiskorukban még alig 10 cm-esek, de kifejletten akár meghaladhatják a 1,5 m is. Ebben az állapotban vastag, fényesszürke páncél borítja.


¤¤ E-É ¤¤

ebrontó fű - ugyanaz, mint a sisakvirág, a farkasölő fű vagy az aconitum.
 
Edevis tükre - "Nem az arcod  tükre ez hanem a szívedé."  Ez a felirat áll a tárgyon, csak éppen tükörírással. Eme különleges varázstárgy elé állva az ember láthatja benne önmagát és azt, amint a szívének leghőbb kívánsága valóra válik.  Ám a tükör varázsa veszélyes, hiszen sokan beleőrültek abba, hogy látni látták kívánságuk teljesülését, de nem tudták, hogy miként is valósíthatnák azt meg. A tükör Dumbledore tulajdonát képezte a Bölcsek köve című első Harry Potter könyvben.

egyszarvú - lásd az unikornisnál

élő-halál eszencia - ürömteát összekeverjük őrölt aszfodélosszal, akkor kapjuk meg ezt. Ez egy tulságosan is altató hatású bájital.
 
első számú halálfaló - azaz Voldemort; hatalmának visszanyerése idején a neve tabu, ezért például a Potterfigyelő így nevezi meg.
 
első számú nem kívánatos személy - azaz Harry Potter; Voldemort újra hatalomra kerülésekor Harry fejére 10 000 galleont tűztek ki és ő lett az első számú nem kivánatos személy.

erkling - Az erkling manószerű bestia, a németországi Fekete-erdőben őshonos. Nagyobb mint a gnóm (átlagosan 90 cm magas), arca hegyes, és jellegzetes, visító hangon nevet. Hangja hipnotikus erejű, különösen a gyerekekre hat, akiket az erkling igyekszik elcsalogatni a felnőttektől, hogy azután felfalja őket.

erupment - Az erupment termetes, nagy erejű afrikai bestia. Akár egy tonnát is nyomhat, s messziről könnyen összetéveszhető a rinocérosszal. Vastag, szürke bőre védelmet nyújt neki a legtöbb bűbájjal és átokkal szemben. Orrán vaskos, hegyes szarvat visel, farka hosszú, kötélszerű. Nősténye egyszerre egy borjút hoz a világra.


¤¤ F ¤¤

farkasember - lásd a vérfarkasnál

farkasölő fű - bájital hozzávaló, ugyanaz, mint a sisakvirág. Ebből készítik a farkasölő fű főzetet.

felix felicis - szerencse szérum. A Felix Felicis szerencsét ad a fogyasztójának egy időre, attól függően, hogy mennyit iszik meg belőle. Ez idő alatt minden, amit csinál sikeres lesz. De csak mértékkel szabad használni, mert a nagymértékű fogyasztása szédülést, vakmerőséget és túlzott önbizalmat okoz. Nagy mennyiségben erős méreg lehet, és tiltott szernek minősül mindenféle versenyen. Harry alkalmaz ilyet Lumpsluck emlékének megszerzésekor.

fogó - a kviddicscsapatnak talán a legfontosabb játékosa. Célja, hogy megszerezze az aranycikeszt, mely 150 ponttal jutalmazza a csapatot, ha elkapják. Egy csapatban egy fogó játszik, és általában ezt a szerepet az alacsony, fürge termetű emberek kapják meg. (Ismert fogó: Harry Potter)

főnix
- fenséges szép, hattyú nagyságú, karmazsinpiros madár. Hosszú arany farktollai, arany csőre és karma van. Az öreg főnix lángra lobban és hamvaiból újjá születik. Bármikor képes eltünni, éneke mágikus erővel bír, a főnixkönny gyógyító hatású.

főnix rendje - egy varázslókból álló titkos társaság, melyet Albus Dumbledore hozott létre Voldemort uralma ellen. Nevüket Dumbledore főnixe, Fawkes után kapták. Miután Voldemort hatalma szertefoszlott a Potter család ellen elkövetett gyilkos merénylet során a Főnix Rendje feloszlott. Először az ötödik könyvben hallhatunk róla. Az újraszervezett társaság Főhadiszállása a londoni Grimmauld tér 12. szám alatt található ház, amelyet Dumbledore Fidelius bűbája védett. A Rend titokgazdájaként csak ő adhatta meg  más személynek a címet. Halála után az Odú vette át az új főhadiszállás helyét.

futóféreg - vastag, barna, maximum 25 cm-es féreg, nevével ellentétben igen keveset mozog. A nedves helyeket kedveli. A farki végéből származó nyálkát varázsfőzetek besűrítésére használhatjuk. Tápláléka: kedvence a salátalevél, de bármilyen növényt elfogyaszt.

futóféreg-nyálka - bájital hozzávaló

fúriafűz - általába véve egy igen veszélyes fa. Egy ilyen példány védi a Roxfortból a Szellemszállásra vezető utat. Messziről csupán egy öreg fának néz ki azonban ha túl közel megyünk hozzá elkezd csapkodni az ágaival és törzsével, akár halálos csapást mérve ''ellenfelére''. Azonban a törzsén van egy pont, amit ha megérintenek, a fa egy időre megdermed mozdulatlan marad. Remus Lupin korában ültették.

furmász - valószínüleg nem létező lény. Láthatatlan, a fülön át beszáll a fejbe és beszövi az agyat. Létezésére nincs bizonyíték.

fwooper - A fwooper feltűnően élénk színű afrikai madár. Lehet narancssárga, rózsaszínű, citromzöld vagy sárga. Tollából igen szép penna készíthető, de színpompás, mintás tojása is kedvelt. Éneke - bár kezdetben kellemes hallgatni - hosszú távon őrjítő hatású, ezért a fwoopert mindig némító átokkal verve árulják. Az átkot havonta meg kell kell újítani.

A-F G-L M-R S-Z

(A modult szerkesztették: Fawkes (szerki) és pár lelkes segítő: Zoli, Fanniweasley, Martin, Klaudya, Potter, Bálint, Főnix)

 

 
Pottermore

http://static.tumblr.com/ge6lmez/zVclrffuc/tumblr_lrbdhqprj61qhjdd1o1_500.jpg

A Pottermore egy hivatalos website, melyet J.K. Rowling maga is szerkeszt. Egy interaktív kalandos úton végig járhatod az egész Harry Potter történetet, miközben sok-sok érdekességet és új információt olvashatsz J.K. Rowlingtól.  Számos játék és olvasnivaló vár rád. Az oldal 2012. április 14.-e óta működik, és azóta már rengeteg exklúzív információ látott napvilágot a Harry Potter világáról.

Ha még nem csatlakoztál volna, ne szalaszd el az alkalmat, mindenképp érdemes felnézned. Ezenkívül megtalálsz itt a Transportuson is egy külön Pottermore-os részt, ahol bizonyos részeket magyarul is elolvashatsz (bővítés alatt).


 
Navigation
http://25.media.tumblr.com/2e65a8b0050e4f06b3095dd33d15c295/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o10_250.gif
¤01¤ Bölcsek Köve
főoldal: napi friss hírek
http://25.media.tumblr.com/dcde5d83afb9aea5f686383d051f03c2/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o2_250.gif
¤02¤ Titkok Kamrája
archívum:
régebbi hírek
http://31.media.tumblr.com/aa72d35cc2fbe60895d039721cda3a76/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o6_250.gif
¤03¤ Azkabani Fogoly
menü: oldal alap dolgai
http://25.media.tumblr.com/8e08bb2cc82d8e51ef0136917a17b7a6/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o4_250.gif
¤04¤ Tűz Serlege
extrák: minden egyéb
http://25.media.tumblr.com/2249b195c716881c7d84315773a346c4/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o3_250.gif
¤05¤ Főnix Rendje
gallery: rengeteg képpel
http://31.media.tumblr.com/db2a0f66a7ad6b9582731fe27d7b47ac/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o5_250.gif
¤06¤ Félvér Herceg
merengő:
videók
http://31.media.tumblr.com/a47ffcee179477c4e558340a28449d46/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o8_250.gif
¤07¤ Halál Ereklyéi
invito: keresd a szerkesztőt
 
Chat

Szabályok:

¤ kultúráltan beszélj (panaszkodni is lehet kultúráltan!)
¤ ne írj más nevében!
¤ itt kérhetsz cserét!
¤ hírdethetsz is, de erre van egy külön hírdető könyv is itt! /Új!/
¤ legfontosabb: érezd jól magad!
¤
avatárok a chathez:

További avatárakhoz katt a fenti képekre!


http://25.media.tumblr.com/eaf6099909847949b065238f9f71230e/tumblr_mq3nluADWL1s61hnfo1_500.gif
 

 

 

 
 
 
Zsupszkulcsok

Szabályok:

 ¤ cseréért jelentkezz a chatben!
 ¤ én is kiraklak, te is kiraksz!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, szó nélkül leveszlek!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt!

21/7 hely szabad

Képre vár: devil-hunters.gp, jganthony.gp, jegvirag.gp,

 
Mágiaügyi Minisztérium

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Invito
Indulás: 2009-04-05
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt